Jäsenlehti myöhästyy

Jäsenlehti myöhästyy

Jäsenlehden päätoimittaja pahoittelee vuoden ensimmäisen lehden viivästymistä. Viivästyminen johtuu henkilökohtaisista syistä eikä tuuraajaa ole.

Lehti alkaa kuitenkin olla pikkuhiljaa jakeluvalmis. Koska kerho ei ole koronaepidemian vuoksi pystynyt järjestämään tapahtumia varojen keruuta varten, joudumme pistämään kulut säästöliekille ja jakamaan lehden toisteiseksi sähköisesti.

Sähköinen lehti etsii varmasti muotoaan muutamassa numerossa. Riippuen tämän vuoden tapahtumien onnistumisesta, lehti joko jatkuu sähköisenä tai palaamme jälleen painettuun muotoon ensi vuonna.
Sähköisen ja painetun lehden kanssa on jaettu aiemminkin mielipiteitä ja olemme siinä käsityksessä, että painettu lehti on edelleen suuremmassa suosiossa.

Itse ainakin pidän siitä, että käsissä on jotain konkreettistaselailtavaa nykypäivän somen vastapainoksi. Joten pyrimme kyllä siihen, että lehti tulee taas jatkossa postiluukkuun, mutta tähän päästäksemme joudumme tekemään väliaikaisia muutoksia. Jos et ole vielä toimittanut sähköpostiosoitettasi jäsensihteerille, se on aika tehdä nyt jasensihteeri(at)skotlanninhirvikoirat.fi

Kevätterveisin, lehtitoimikunta 
P.s. pidäthän myös ystäväsi ajan tasalla, mikäli hän ei seuraa Facebookia.

Comments are closed.