Club Show tulee 21.7.2024

Tänä vuonna Club Show järjestetään 21.7. Laittakaahan kalenteriin ylös päivämäärä! Lisää infoa tulossa myöhemmin, mutta alkuun tuomariesittely:

Unto Timonen
Ensimmäinen koirani oli karkeakarvainen kettuterrieri, sitten venäjänvinttikoira sekä kääpiöpinseri. Whippet tuli kuvaan mukaan 1978 ja ensimmäinen pentue kennelnimellä Woodbrooks syntyi vuonna 1980. Kasvattimme ovat pärjänneet menestyksekkäästi sekä Suomessa että ulkomailla ja kasvattejamme on viety mm. useisiin Euroopan maihin, Yhdysvaltoihin, Argentiinaan ja Australiaan. Olemme kasvattaneet myös muutaman chihuahua-pentueen ja nykyisin meillä on whippettien lisäksi karkeakarvaisia kääpiömäyräkoiria. Ennen kuin valmistuin tuomariksi, esitin paljon eri rotuisia koiria ja se oli hyvin valaisevaa ja opettavaista. Tuomariksi valmistuin vuonna 1994, ensimmäisenä rotuna tietysti whippet. Nykyisin minulla on oikeudet kaikkiin rotuihin ryhmistä 4 ja 10 sekä rotuihin ryhmistä 1, 2, 3, 5, 6 ja 9. Suomen lisäksi olen arvostellut skotlanninhirvikoiria Ruotsissa, Belgiassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Gibraltarilla ja Australiassa. Koirien lisäksi meillä on kotona muutama harlekiinipeippo ja kanarialintu. Koiraharrastuksen lisäksi mielenkiintoni kohteita ovat kouluratsastus ja puutarhanhoito.