Kaikki mukaan Clubbarin nyyttikesteihin 21.7.

LISTAA PÄIVITETTY!

Valitettavasti HVK:lla ei ole mahdollista valmistaa/lämmittää ruokia Clubbaripäivänä, joten haluaisimme järjestää Club Shown ruoka- ja juomatarjoilut nyttäriperiaatteella. Jokainen voi tuoda jotain syötävää/juotavaa. Jotta tämä onnistuisi kaikkein parhaiten, tarkoitus olisi kerätä listaa siitä, mitä kukin olisi valmis tuomaan mukanaan. Käytössä on näyttelytoimikunnan puolesta kylmälaukkuja ja kylmäkalleja ruokien säilyttämiseen sekä kertakäyttöastioita yms. ruokailua varten.

Laita meiliä: nayttelytoimikunta@skotlanninhirvikoirat.fi TAI kirjoita tuomasi ruoka/juoma Facebook-tapahtuman Nyyttikesti-postauksen kommentteihin. Päivitämme listaa, jotta kaikki tietävät, mitä on jo tulossa.

Listalta löytyy

– Suolaista piirakkaa 

– Mehua, vettä ja limpparia

– Grilli + makkaraa, ketsuppia ja sinappia

– Pastasalaattia

– Pullaa
Listätiedot Club Showsta löydät täältä >>